Blog Posts

Heerlijk in de zon eten op het terras…

Een succes, zo mogen we de jaarlijkse barbecue wel noemen. Ook 1 september jl. waren er mensen van heinde en verre aan komen rijden, lopen en fietsen. Een lekker hapje en drankje op het terras van Coffeemania aan de Slotermeerlaan in het zonnetje, ja, dat vond gretig aftrek.

maagAls bestuur van een stichting wordt je soms voor rare dilemma’s geplaatst. Coffeemania heeft een nieuwe eigenaar. Niks mis mee, zou je zeggen. De vergunning om te kunnen en te mogen barbecueën was helaas nog niet overgeschreven. En wat doe je dan? Ga je iedereen afzeggen? Ga je de wet bewust overtreden? Of gooi je het over een andere boeg? Wij hebben gekozen voor de laatste optie. Jullie, de Pink Nieuw-West sympathisanten verdienen namelijk niet een dichte deur en ook geen stichtingsbestuur achter tralies (hoewel zo’n streepjespak natuurlijk wèl slank afkleedt!).

Uiteindelijk kwamen er bijna dertig man op onze oproep “Of je worst lust…?” af. Het stelde ons voor een ander probleem: het eten was bijna op! Gelukkig konden mensen bij Coffeemania nog andere lekkernijen bestellen. Persoonlijk heb ik mij bijvoorbeeld nog te goed gedaan aan een punt appeltaart met een kopje koffie. Volgend jaar houden we daar zeker nog iets beter rekening mee: de liefde van de Pink Nieuw-Wester gaat door de maag!

1 Comment

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *